woensdag 5 juni 2013

Van Harte!

Een vrolijk kaartje gemaakt, voor iemands verjaardag. Bij het maken van deze kaart heb ik weer even gekeken naar een oude Liftchallenge, omdat de challenges zo leuk zijn!


Ik heb de volgende materialen gebruikt: bloemetjes van Prima Marketing, blaadjepons van Nellie Snellen, vlindertjes pons van Martha Stewart, randpons van Martha Stewart, afrond hoekpons, dessinpapier uit een Action blokje, blauw gestipt dessin papier en groen gestipt papier maar ik weet niet meer welke collectie, cardstock, fotolijstje van de Action, pearls van Joy! en een lintje.

Bedankt voor het kijken op mijn blog!

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kleurtjes, lekker fris!
  Groetjes mem.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat weer een gezellig kaartje, en de kleurtjes passen ook weer erg mooi bij elkaar.Het lijstje heb je dat pas bij de Action gekocht,en hoe groot is het?
  Wat leuk dat Boukje je moeder is op haar site kijk ik ook altijd.

  Groeten Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat lijstje heb ik al eens gekregen, een paar jaar geleden. Het zat in een verpakking met 6 (2 witte/2 roze/2 zwarte) en met verschillende vormen. Ik ben bang dat ze nu niet meer te koop zijn. Leuk dat je volger bent geworden trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat tof! ik wist niet eens dat je al je kaartjes hier neer zette, ontzettend leuk :) Nog bedankt ervoor trouwens ;)

  BeantwoordenVerwijderen