zaterdag 14 februari 2015

Feest

Myriam, wat leuk dat je mij volgt, welkom op mijn blog! Wat leuk dat ik weer zoveel reacties had op mijn vorige berichtjes, dank jullie wel allemaal. Nog meer leuks: bij Marianne Design mag ik gastdesigner zijn voor de volgende challenge! En, ik ben in de prijzen gevallen bij Kleuren met Potloden, met mijn zwart-witte kaartje! Helemaal leuk :D 
Het Marianne Design Challengeblog is nu ook in de feeststemming, want ze bestaan 5 jaar en geven daarom een candy weg (zie plaatje rechts). Nogmaals gefeliciteerd.

Door alle challenges was ik er nog niet aan toegekomen dit kaartje te plaatsen, dus bij dezen. Deze keer zonder tekst op de kaart, zodat het voor elke gelegenheid geschikt is, lekker makkelijk. Al is 'ie toch het meest geschikt als verjaardagkaart denk ik.


Dat was 'm weer voor vandaag. Fijn weekend allemaal, en tot de volgende keer!

1 opmerking:

  1. Hoi Dinette super leuke kaart! Mooie kleuren en heel leuk hoe je de materialen hebt gebruikt! Gefeliciteerd met je gastdesignerschap bij het MD Challenge Blog! Ik verheug mij op je mooie creatie :) En ... gefeliciteerd met je prijs! Je zwart/wit kaart was ook schitterend!
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen